Parkfenntartás

Kedvező áron vállaljuk az alábbi kertfenntartási tevékenységeket:


Pázsit fenntartási munkák:

A sötétzöld, sűrű és erős gyep eléréséhez rendszeres,  öntözés,  fűnyírás és negyedévenkénti műtrágyázás szükséges. Fontos a rendszeres gyepszellőztetés, talajlazítás, ami a mohásodás megszüntetése, illetve a gyepfilc és a száraz fű eltávolítása érdekében szükséges.  A fűnyírást szegélynyírással minden esetben szakszerűen és hiánytalanul végezzük el, továbbá vállaljuk a keletkezett zöldhulladék elszállítását is. Biztosítjuk a szükséges tápanyagutánpótlást gyors és hosszú hatástartamú műtrágyákkal. Szükség szerint elvégezzük a növényvédelmi kezeléseket és szelektív gyomirtást.

Metszés

Kertjében elvégezzük a szükséges metszéseket, cserjék, bokrok, gyümölcsfák ritkítását, ifjítását. Tél végén, kora tavasszal aktuálissá válik, hogy megmetsszük fáinkat, cserjéinket, akár a terméshozam, akár a sűrű lombkoronájuk és ágaik túlnövése miatt. Szakszerűen elvégezzük a metszéseket, a fák ritkítását, vagy éppen ifjítását, koronaalakító metszését. Nyáron szükségessé válhat a zöldmetszés elvégzése, illetve a gyümölcsök ritkítása, mely miatt nagyobb és jobb minőségű termést szüretelhet fáiról. A 1,5 cm-nél vastagabb vágásokat fagéllel kezeljük.

Fűkaszálás

Vállalunk fűkaszálást, bozótirtást és parlagfű-mentesítést kisebb és nagyobb elhanyagolt  területeken egyaránt.

Sövénynyírás

Elvégezzük a szükséges sövénynyírásokat, illetve a formára nyírt növények nyírását. Ne hagyja, hogy a bokrok, cserjék túlnőjenek a kertjében, fenntartó metszés során kordában tarthatók a növényei, melyek virágzáskor szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak majd Önnek. A szakszerű sövénynyírás végeztével vállaljuk a keletkezett zöldhulladék elszállítását.

Vállaljuk továbbá kerti tavak, automata öntözőrendszerek karbantartását. Lehetőség van havi fix átalánydíjas és eseti munkavégzésen alapuló elszámolásra.

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat és helyszíni felmérésünket! Hívjon minket bizalommal!

 

 

 

 

Az általunk végzett parképítések esetén mindig vállaljuk azok fenntartási munkáit is, amit a megrendelő igénye szerint végzünk heti, kétheti, vagy időszakos gyakorisággal.

 

 

 

 

Elvégezzük   a gyep tápanyagpótlását, lazítását, levegőztetését, nyírását, a szelektív gyomirtást, virágágyak gondozását, gyümölcsfák és dísznövények metszését, permetezését, műszeres életképesség vizsgálatát Fakopp módszerrel.

 

 

 

 

 Röviden: a zöldterülettel kapcsolatos valamennyi feladat elvégzésére és a jelentkező gondok elhárítására felkészültek vagyunk!

 

 

 

Címkék: kertfenntartás, parkfenntartás, fűnyírás, gyeplazítás, műtrágyázás, fűkaszálás, bozótirtás, gyomirtás, permetezés, metszés, Fakopp vizsgálat,