Kertépítés

 

 

A kertépítés  kiemelt jelentőségű tevékenységünk. A  családi házak  igényes kertkialakításán túl a kastélyok és üzemi területek, intézmények, lakóparkok zöldterület kialakításában egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezünk. Számtalan kerttípust ismerünk, szeretünk, és használunk a kertépítés során. A tervezési és építési munkákat okleveles kertészmérnökök irányításával végezzük, a kivitelezésben gyakorlott kertész munkatársaink részvételével.

A kertépítéshez kapcsolódó mélyépítési, útépítési, térkövezési, munkákat is elvégezzük. Vállaljuk automata öntözőrendszerek telepítését, kerti tavak kialakítását a szükséges műszaki berendezések beépítésével.

A durva és finom tereprendezéshez, termőföldterítéshez saját gépparkkal rendelkezünk, így kedvező áron tudjuk előkészíteni a növénytelepítést. Díszfák, díszcserjék, örökzöldek, évelők és egynyári növények ültetésében, sziklakertek, támfalak, kerti tavak építésében  szakirányú végzettségű munkatársaink nagy tapasztalattal rendelkeznek. Növényvédelmi végzettségű kollégáink hasznos tanácsokkal szolgálnak.

 

A füvesítést a terület adottságai és a tervezett igénybevétel szerinti magkeverékkel, vagy gyepszőnyeggel végezzük. A talajelőkészítés során szükség szerint vakondhálót fektetünk. Nagyobb területek füvesítését professzionális vetőgéppel vagy  felülvető géppel végezzük egyenletes minőségben.  A szükséges talajjavításról és tápanyag utánpótlásról hosszútávra gondoskodunk, éves tervet készítünk.

A növénytelepítésekhez megbízható "hátországunk" kertészeti árudánk, állandó gazdag növénykínálatával. Parképítési megbízás esetén a lerakatunkban kapható valamennyi termék árából árengedményt biztosítunk.

 

A kertépítés menetrendje:

1.   Helyszín megtekintése, a  terület adottságainak és méretének feltérképezése, felmérése. Az egyeztetésen mérnök munkatársunk vesz részt, egyeztet az elképzelésekről, igényekről. Fontos számunkra, hogy az elképzeléseit és álmait valósítsuk meg úgy, hogy az a megfelelő szakmai alapokon álljon. Ezért lényeges a gondosan átbeszélt kertterv.

2.  Vázlatterv, árajánlat elkészítése, mely tartalmazza az anyagszükségletet, valamint a munkadíjat.

3.  Az ajánlott növények megtekintése az árudánkban. Ezt nagyon hasznosnak tartják megrendelőink, hisz személyesen is megismerkedhetnek a kertjükbe kerülő növényekkel, szükség szerint változtathatnak a beültetés előtt. Szaktanácsot adunk a növény kifejlett méretéről, gondozásról, illetve annak fény- és talajigényéről, ültetési távolságáról. Ezen szolgáltatásaink ingyenesek.

3.  Miután a terv és az árajánlat elfogadásra került, igény esetén részletes kertépítészeti tervet  készítünk.

4.  A kivitelezést felsőfokú végzettséggel rendelkező építésvezető koordinálja folyamatos egyeztetéssel a megrendelővel.

5. Garancia. Az átadás után eredési garanciát vállalunk a telepített növényekre, amennyiben automata öntözést is üzemel.

 

Várjuk érdeklődését!

Hívjon bennünket a 30/9270 724, 22/501 449-es telefonszámon vagy írjon emailt a bioritmus@bioritmus.hu címre.

 

Az általunk végzett parképítések esetén mindig vállaljuk azok fenntartási munkáit is, amit a megrendelő igénye szerint végzünk heti, kétheti, vagy időszakos gyakorisággal. Ebbe tartozik a gyep tápanyagpótlása, lazítása, levegőztetése, nyírása, a szelektív gyomirtás, virágágyak gondozása, gyümölcsfák és dísznövények metszése, permetezése, műszeres életképesség vizsgálata. Röviden: a zöldterülettel kapcsolatos valamennyi feladat elvégzésére és a jelentkező gondok elhárítására felkészültek vagyunk!

 

címkék: kertépítés, parképítés, kerttervezés, füvesítés, díszfa, díszcserje, sziklakert, kerti tó, gyepesítés