Cégismertető

 

Bioritmus Kft.

8000 Székesfehérvár, Szeder köz 2.

Tel.: 30 / 285 - 6255


 

www.bioritmus.hu

Adószám: 13236021-2-07

e-mail: bioritmus@bioritmus.hu

 

 

 

                                    

 

 

A Bioritmus Kft. jogelődjét a Bioritmus Bt-t Spanyár György 1994-ben alapította meg. Kezdetben parképítéssel és parkfenntartással foglalkoztunk. Napjainkra a dísznövény termesztés, kereskedelem és szolgáltatás teljes vertikumára kiterjed a tevékenységünk.

Fejlődésünk együtt járt a felsőfokú végzettségű alkalmazottak létszámbővítésével. Jelenleg a szakmai irányítást öt kertészmérnök végzi.

Folyamatos műszaki, technikai fejlesztések révén a tevékenységünkhöz szükséges univerzális és speciális gépparkkal rendelkezünk.

Húsz éves fennállásunk során szerzett tapasztalataink, és folyamatos fejlesztésünk révén az általunk képviselt tevékenységekben térségünk meghatározó vállalkozásává váltunk.

Tevékenységi körünk:

A parképítés változatlanul kiemelt jelentőségű tevékenységünk. A  családi házak  igényes kertkialakításán túl a kastélyok és üzemi területek, intézmények, lakóparkok zöldterület kialakításában egyaránt nagy tapasztalattal rendelkezünk.

A kertépítéshez kapcsolódó mélyépítési, útépítési, térkövezési, villanyszerelési munkákat is elvégezzük. Vállaljuk automata öntözőrendszerek telepítését, kerti tavak kialakítását a szükséges műszaki berendezések beépítésével.

 

A növénytelepítésekhez megbízható "hátországunk" kertészeti árudánk, állandó gazdag növénykínálatával. Parképítési megbízás esetén a lerakatunkban kapható valamennyi termék árából árengedményt biztosítunk. Az általunk végzett parképítések esetén mindig vállaljuk azok fenntartási munkáit is, amit a megrendelő igénye szerint végzünk heti, kétheti, vagy időszakos gyakorisággal. Ebbe tartozik a gyep tápanyagpótlása, lazítása, levegőztetése, nyírása, a szelektív gyomirtás, virágágyak gondozása, gyümölcsfák és dísznövények metszése, permetezése, műszeres életképesség vizsgálata. Röviden: a zöldterülettel kapcsolatos valamennyi feladat elvégzésére és a jelentkező gondok elhárítására felkészültek vagyunk!

 

 

térkép nagyítása