Kertészeti áruda

 

 

 

Kertészeti telepünkön saját előállítású, hazai és import faiskolákból, kertészetekből származó növényeket kínálunk. Az évelő növények és faiskolai áruk gazdag választékát a legjobb hazai termesztőktől vásároljuk. Különleges, egzotikus növényeket importálunk Olaszországból, Hollandiából és Belgiumból.

 

 

Az 1000m2-es üvegházban évente 150 000 db egynyári palántát állítunk elő, melynek egy része Székesfehérvár köztereit díszíti. 

 

 

 

A tavaszi és őszi szezonban szabadgyökerű gyümölcsfákat, szőlőoltványokat, rózsákat és más díszcserjét díszfákat árusítunk. Földlabdás és konténeres gyümölcs és dísznövények, fenyőfélék egész évben kaphatók. Az őszi szezonban több, mint 100 fajta szabadgyökerű gyümölcsfából tudunk az Ön igényeinek leginkább megfelelőt ajánlani.

 

 

A növényeken kívül egyre szélesebb az árudánkban kapható kiegészítő kellékek, segédanyagok listája is. Többféle földkeveréket, mulcsozó anyagot forgalmazunk. Valamennyi Telifa terméket katalógus áron biztosítjuk önnek. A hagyományos műtrágyákon kívül a Scotts cég tartós hatású műtrágyáinak kis és nagykereskedelmét látjuk el.

Műanyag és agyagcserepek hazai és import beszerzésből  nagy választékban találhatók árudánkban. Fadézsák egyedi igényű legyártatását is vállaljuk. A délszaki növények (leanderek, sétányrózsák, pálmák, bougainvilleák stb.) átteleltetését garanciával, állandó felügyelet mellett, rendszeres növényvédelemmel vállaljuk

 

Legyen a törzsvásárlónk!

  

Amennyiben vásárlásainak összértéke eléri a 30.000 Ft-ot, törzsvásárlói kártyát igényelhet, mellyel 7% kedvezményben részesül minden növény árából.

További információval munkatársaink szolgálnak.

 

.